Publicitat
Publicitat

Els robatoris a domicilis baixen un 40% a l'Escala

Les estadístiques de delictes a l'Escala segueixen a la baixa. Els delictes han baixat un 17% i els robatoris a domicili i amb força fins a un 40%. Aquestes xifres s'expliquen per la marxa de diversos delinqüents multireincidents.

La delinqüència va clarament a la baixa a l'Escala, així ho demostren les estadístiques presentades pels Mossos d'Esquadra, corresponents a inicis del 2024. El conjunt de delictes ha baixat fins un 17%, mentre que la baixada més significativa la trobem ens els furts o robatoris a domicili. En aquest cas les dades ens diuen que la baixada arriba fins el 40% 

 

Aquest tipus de robatoris a domicili molts cops va acompanyat de la força 

Gran part d'aquest descens s'explica perquè dos dels delinqüents més comuns i ja fitxats per Mossos d'Esquadra, han marxat fora de l'Escala.

La multireincidència en els delictes és un dels factors més comú en la tipologia actual de delinqüència. i té un pes molt important a les estadístiques de balanç

Unes estadístiques que depenen totalment del municipi i la casuística particular

Malgrat aquests descens, el missatge des de Mossos d'Esquadra incideix en no relaxar-nos i mantenir els consells de seguretat més bàsics, sobretot pel que fa als domicilis. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar