Publicitat
Publicitat

L'Ítaca estrenarà el seu Cavall de Troia a l'Escala

El Festival Ítaca estrenarà programació a l'Escala el 30 de març amb un triple concert gratuït a Riells, on també s'estrenarà una de les novetats actuals, un Cavall de Troia. En total són 18 concerts en sis poblacions de l'Empordà fins al 7 de juliol.

El dissabte 30 de març el Festival Ítaca donarà a l'Escala el tret de sortida a l'edició de 2024, amb les actuacions de Triquell, Les Que Faltaband i Ryna DJ, a la Platja de Riells i amb entrada gratuïta.Ahir es feia la presentació oficial de tota la programació al pont vell de Gualta, una programació  que s'allargarà fins al 7 de juliol.El protagonista sorpresa d'aquesta edició és un cavall de Troia que s'estrenarà a l'Escala.L'Ítaca presenta un cartell on hi trobem, entre d'altres,  Arde Bogotá, Sílvia Pérez Cruz, The Tyets, Julieta, Mushka, Cala Vento, o La Ludwig Band, una combinació de música d'actualitat i de proximitat.

Dins aquesta programacióhi ha molt protagonisme femení.

En total són 18 actuacions a 6 municipis, amés de l'Escala amb  Gualta, Corçà, la Pera,  Calella de Palafrugell i  l’Estartit, punt central de l'Ítaca per Sant Joan.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar