Publicitat
Publicitat

El Playback de Veterans fa ploure cançons al CER

De divendres a diumenge s'ha celebrat la 34ena edició del Play-Back de Veterans de l'Escala. Tres dies de pluja de cançons que van tenir el diumenge com a jornada amb més públic. l'Espectacle va fer un recull de 20 temes molt diversos i amb especial sensibilitat cap al col·lectiu LGTBIQ+

El cap de setmana es presentava anticiclònic, però ens ha acabat deixant tres dies de pluja de cançons al CER. De divendres a diumenge el play-back de veterans de l'escala ha fet una repassada de 20 temes de tots els temps i estils. Des de l'organització se'n fa una valoració molt positiva.

L'edició d'enguany ha volgut ser més reivindicativa, amb una sensibilitat especial cap al col·lectiu LGTBIQ+ i un record  cap a Concha Velasco, just al inici de l'espectacle. El show es repartia en 2 parts, cadascuna de 10 temes diferents i estava presentada per Jordi Serra. Hi destacava sobretot la varietat d'estils, amb una barreja de temes en català, castellà i anglès així com artistes i música de tots els temps. Tampoc hi va faltar una actuació sorpresa a prop del final. 

El dia amb més afluència de públic ha estat el diumenge on s'ha fet el ple, mentre que dissabte i sobretot divendres l'assistència va ser més fluixa. La notícia destacada és que es preparen canvis per l'any vinent. A la 35ena edició, el play-back s'obrirà als adolescents i ja no s'anomenarà de veterans. També hi podran participar menors de 16 anys amb l'acompanyament, això si, d'un adult.

També hi podran participar menors de 16 anys amb l'acompanyament, això si, d'un adult. L'organització espera que amb aquests canvis, encara es pugui aconseguir un playback més participatiu. 

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar