El sènior femení guanya i el futbol, tennis taula i masculí perden

El sènior femení continuarà lluitant per proclamar-se com a campió de la Segona Catalana, més després de la victòria d'aquesta jornada contra el Vilablareix. No serà fàcil, però les opcions hi són. Pel que fa al futbol, derrota de l'Escala per 0 a 1 contra la Pobla i, en bàsquet, desfeta del masculí a Salt.

Neus Bermejo anota 30 punts en la victòria del sènior femení a la pista del Vilablareix. Les de Toni Espinosa, amb aquest triomf per 64 a 75, continuen tenint opcions a guanyar la Segona Catalana.

En futbol, el solitari gol de penal de Joan Torrents al minut 7 donava la victòria a la Pobla Mafumet al Nou Miramar. L'Escala, que jugava els vuitanta-tres minuts restants amb un jugador menys arran de l'expulsió de Pablo Calvete, va mostrar-se superior, va crear ocacions, però cap d'elles ha anat cap a dins. La Pobla amb poc s'emportava molt.

I en tennis taula, derrota del CER a la pista de l'Arteal per 4 a 0, resultat que complica encara més la permanència a la Superdivisió Masculina. L'Escala té un punt de marge respecte al descens.

La nota positiva de la jornada, a banda de la victòria del sènior femení, ha estat la victòria del segon equip de futbol a la Pera per 1 a 2, resultat que li serveix per recuperar el liderat del grup 2 de la Quarta Catalana després de l'empat a 2 entre el Camallera contra el Verges.