Publicitat
Publicitat

Les inscripcions per l'Aplec de Cinclaus ja són obertes

L'Aplec de Cinclaus  engega els preparatius i obre inscripcions fins el dia 22 de març. Un aplec que es celebrarà el dia 1 d'abril, coincidint amb el Dilluns de Pasqua. Enguany hi hauran canvis en la distribució d'espais per les taules i també en els aparcaments dels vehicles. 

El 43è Aplec de Santa Reparada ja ha començat a fer caliu. l'Ajuntament ha obert les inscripcions per les colles que el proper 1 d'abril vulguin parar taula i presentar-se al concurs d'arrossos. Ho podran fer fins el proper 22 de març tot redactant un correu a cultura@lescala.cat o bé presencialment a l'Alfolí de la Sal. 

Des de l'Ajuntament s'insisteix en els detalls que calen notificar en el moment de la inscripció 

El programa de l'aplec serà el clàssic i començarà a les 10h amb la recollida de taules i material per parar taula, a la 13:30h serà el moment de presentar els arrossos a concurs, just abans de dinar. Una celebració que es tancarà amb la audició i ballada de sardanes a partir de les 16h amb la Cobla Baix Empordà. Els guanyadors del concurs es faran saber just a la mitja part de les sardanes. 

Enguany hi hauran alguns canvis importants en els espais preparats per dinar, afegint-hi l'espai del camí just davant de Santa Reparada i també en els destinats als aparcaments. 

Les bases per al concurs d'arrossos es poden consultar a www.lescala.cat/agenda



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar