Publicitat
Publicitat

Final de curs de l'alumnat de català a l'Escala

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix a l'Escala cursos de català per a majors de 18 anys. Aquesta setmana l'alumnat ha finalitzat les classes, però a principis d'abril s'obren noves inscripcions per als nivells bàsics.

Alumnes de català a l'Escala, dels nivells bàsic 2 i intermedi 1, han posat en pràctica els coneixements adquirits durant el curs i en el darrer dia de classe, han efectuat una activitat de conversa. L'objectiu és que els estudiants amb més domini de la llengua condueixin el diàleg i fomentin la participació dels principiants.

Tanmateix, el professorat ha encoratjat a l'alumnat, en diferents moments del curs, a practicar el català fora de les aules. Per això, han assenyalat la importància que els treballadors d'atenció al públic no canviïn directament de llengua i en un primer moment, es dirigeixin en català als clients.

Si bé és cert que les classes a l'Escala han finalitzat, els cursos es tornen a oferir a principis del mes que ve. Del 8 d'abril al 19 de juny a l'edifici de Can Masset es podran estudiar els 3 nivells bàsics de català, en horari de matí o de tarda. Els interessats per als nivells bàsics hauran de fer les inscripcions el 3 i 4 d'abril, a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística, o presencialment a l'Esbotzada de 10 del matí a 1 del migdia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar