Publicitat
Publicitat

Terror, biopics i premiades a la pantalla

La cartellera es renova amb la cinta de terror 'Imaginary' o el film basat en fets reals 'El clan de hierro'. Torroella presenta la nova adaptació de 'El color púrpura' i les plataformes ofereixen un grapat de novetats, opcions per a tots els gustos.

Arriba a totes les sales 'Imaginary'nova producció de Blumhouse molt a la línia de les seves anteriors propostes. Quan torna a la seva casa d'infantesa, Jessica s'adona que la seva fillastra no es separa de l'os de peluix que ha trobat al soterrani. Una joguina que no era seva i que no és el que sembla. 

 

A 'El clan de hierro'Zac Efron i Jeremy Allen White donenvida a dos dels germans Von Erich, esportistes que van fer història en el món competitiu de la lluita lliure professional a principis de la dècada dels 80. Però els seus triomfs esportius van estar profundament marcats per les nombroses tragèdies. 

'How to Have Sex' explica com tres adolescents britàniques se submergeixen en el seu ritu d'iniciació. Marxen de vacances per beure, sortir de festa i lligar en el que hauria de ser el millor estiu de les seves vides.

Setmana que també s'estrena 'Radical' millor pel·lícula iberoamericana al Festival de Màlaga protagonitzada per Eugenio Derbez. Sergio és un professor de primària que s'incorpora a una de les escoles més problemàtiques d'una ciutat de frontera mexicana. Posa en marxa un radical mètode d'ensenyament basat a incentivar la curiositat. Un estil d'ensenyament que l'enfrontarà a tots els seus companys.

Torroella estrena la nova adaptació, ara amb musical, de la clàssica 'El color púrpura'. 1909, una noia negra nord-americana, és lliurada en matrimoni pel seu maltractador pare a un granger local, Albert, que la tracta amb crueltat. Gràcies a les noves complicitats que va teixint,la jove comença a somiar amb una vida millor.

I una setmana més les plataformes arriben carregades de novetats, HBO Max estrena 'Las chicas del autobús', una sèrie basada en experiències reals de periodistes. En aquesta comèdia seguim a quatre dones periodistes tenen visions molt diferents del seu ofici, però acaben creant un vincle quan coincideixen a l'autobús de campanya d'un candidat a la Casa Blanca.

Netflix estrena 'Mano de hierro', nova sèrie espanyola amb molt d'accent català. Joaquín Manchado és el gestor de la principal terminal del Port de Barcelona i també el líder d'una xarxa criminal dedicada a facilitar-hi el narcotràfic. La seva vida es complicarà quan perd un important carregament de cocaïna.

Lindsay Lohan descobrirà si el seu amor platònic és realment la seva mitja taronja, quan un desig es fa realitat i la converteix en la seva promesa al film 'Un deseo irlandés' .

I Apple estrena la minisèrie 'Manhunt: la caza del asesino' set episodis que especulen amb allò que no sabem de l'assassinat del president Lincoln. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar