Publicitat
Publicitat

El sènior femení tanca el Tourmalet a Vilablareix i el futbol torna a jugar a casa

El CTT CER l'Escala espera esgarrapar algun punt aquest vespre a la pista gallega de l'Arteal Santiago per continuar aspirant per la salvació. Pel que fa al sènior femení es juga mitja lliga a Vilablareix i en relació amb el futbol, l'Escala podria escalar moltes posicions en cas que superés la Pobla Mafumet. Aquest cap de setmana també hi haurà activitat al Mar d'Empúries.

La jornada comença avui divendres a les sis de la tarda amb el partit del CTT CER l'Escala a la pista de l'Arteal Santiago. L'equip escalenc no vol tornar a casa amb les mans buides.

En bàsquet, el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala juga diumenge a tres quarts de vuit contra el Vilablareix. El tècnic diu que no s'ha de pensar en la lliga, però el cert és que és un partit important. El Vilablareix és el quart classificat, però ha jugat dos partits menys que Vilassar, l'Escala i GEiEG C. Les escalenques han perdut el doble de partits que les rivals d'aquesta jornada.

I pel que fa al sènior masculí es desplaça diumenge a les cinc a la pista del Salt. En el partit de la primera volta va guanyar l'Escala 66 a 49. En futbol, l'Escala torna a jugar a casa, aquesta vegada el rival serà la Pobla Mafumet. Els d'Aday Benítez i Botxi Minic arriben al duel d'aquest diumenge a les dotze havent empatat contra el Peralada. En relació amb el segon equip, els de Salam visiten la Pera diumenge a dos quarts de dotze.

També aquest cap de setmana, el Club Nàutic l'Escala organitza la setzena edició de la Costa Brava Sailing Meeting - Copa Catalana de Vela Adaptada. Entre les dues competicions s'estima que hi prendran part uns cent cinquanta regatistes.

El Mar d'Empúries doncs farà goig veure'l aquest cap de setmana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar