Publicitat
Publicitat

Reorganització de trànsit al sector dels vents

L'Ajuntament reordena el trànsit en alguns vials del sector dels vents, en la zona compresa entre el nucli antic i Riells. Es persegueix l'objectiu d'incrementar la seguretat viària a les interseccions i guanyar un centenar de places d'aparcament.

La campanya de repintat de senyalització i reposició de senyals als carrers de l'Escala d'aquest any es centra enguany al barri conegut com "dels vents", el comprès entre l'avinguda Girona, Ave Maria Camí Ample i avinguda Riells.A banda de pintar la senyalització a la calçada i reposar els senyals més malmesos, s'aprofita per aplicar una reordenació més ambiciosa pel que fa a retocar el sentit de circulació, fent que pràcticament tot el sector passi a ser de sentit únic de circulació, guanyant en seguretat i guanyant pràcticament un centenar de places d'aparcament.

Els carrers de doble sentit de circulació que passen a sentit únic són el carrer Puig Borrom, únic sentit de pujada en direcció a l'avinguda Girona. El carrer Llebeig, entre carrer Gregal i Puig Borrom. El mateix es fa amb el carrer Tramuntana i carrer Migjorn, que passen a únic sentit en direcció Riells en tot el seu traçat. El carrer Llevant es manté de doble circulació, entenent-se així com a principal artèria d'aquest sector.La millora en seguretat es fa especialment evident a la cruïlla de l'avinguda Girona amb el carrer Mestral i carrer Puig Borrom.

Des de l'oposició municipal, la portaveu d'ERC ha manifestat la seva satisfacció per l'execució d'una intervenció que havia demanat reiteradament almenys des de gener de 2021. Ha afegit, però, que li sap greu haver-se'n assabentat quan les màquines ja hi estaven treballant.El cost de la intervenció ronda els 120 mil euros i la intervenció es calcula que hauria d'estar enllestida abans de finals de la setmana vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar