Publicitat
Publicitat

El Passeig Jesús Maria Isern està en perill pel canvi climàtic?

Un estudi de la UPC considera que el passeig Jesús Maria Isern és un dels que està en més perill pels efectes del canvi climàtic. Des de l'equip de govern es pensa que la zona està prou protegida i que cal patir abans per les platges d'Empúries. Ho explicava l'alcalde Josep Bofill al programa Línia Directa, on també parlava de la venda de Can Ramis, deia, una decisió ferma.

L'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, considera exagerada la conclusió d'un estudi , que considera que el Passeig Josep Maria Isern està en risc elevat de desaparèixer. Es tracta d'un estudi sobre  l’adaptació de ports, platges i passejos marítims al canvi climàtic per l’Escola de Camins de la Universitat Politècnica de CatalunyaBofill creu que molt abans en quedaran afectades les platges d'Empúries i que ara mateix la zona de la Punta i del Port d'en Perris està prou protegida.En zona d'alt perill estaria també el passeig de Llançà, i en risc mitjà la platja del Portitxol.Són valoracions de Josep Bofill a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà, on també es refereix a la recollida de signatures i enquesta telemàtica en contra de la venda de la finca del pintor Rafel Ramis.Contundent, diu que la decisió està presa.

Bofill lamenta que tenir idees és molt fàcil i portar-les a la practica no tant.

Comenta també, que tot i tenir majoria absoluta, el govern sempre està obert al diàleg.Posava com exemple el temps que es va donar als partits de l'oposició per estudiar els pressupostos.

El programa Línia Directa es pot  tornar a veure a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar