Publicitat
Publicitat

Cap de setmana de concerts a l'Escola de Música del Gavià

Entre divendres 8 i dissabte 9 de març l'Escola Municipal de Música del Gavià prepara un cap de setmana molt musical. Avui divendres amb les audicions d'adults i demà dissabte sessió de concerts entre les 15h i les 19:30h, tots dos dies a la Sala Polivalent.  

l'Escola de Música del Gavià organitza un final de setmana de concerts per posar en escena l'aprenentatge a meitat de curs. Tant adults com els diferents cursos d'infants i joves tindran l'oportunitat de demostrar els avenços i el nivell. Familiars i amics seran els testimonis dels seus progressos. 

Els primers en actuar seran els adults, amb l'audició programada per avui mateix a les 20:30h a la Sala Polivalent. Demà a la tarda ja desfilaran per l'escenari de la Sala Polivalent tots els cursos, amb un gran concert d'instruments. 

Les sessions de demà la tarda començaran a les 15h i s'allargaran fins les 20h tocades, una tarda de música sense aturador on els infants i joves podran demostrar les habilitats amb els instruments. Unes sessions que seran obertes tant per professorat com familiars i amics que podran valorar un planter de músics escalencs amb molt talent.

Aquestes audicions i concerts arriben a l'equador d'un curs que acabarà el proper mes de juny  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar