Publicitat
Publicitat

L'Escola Empúries s'ensenya als pares de nous alumnes

Comencen les preinscripcions escolars per al curs 23/24, que es poden tramitar telemàticament fins el 20 de març. A l'Escola Empúries s'han fet fins a tres sessions de portes obertes per a les famílies de nous alumnes.

Les cares d'interès en uns pares i mares amatents a les explicacions de l'equip directiu de l'Escola Empúries han presidit les tres sessions de portes obertes que, com cada any, programen els centres educatius abans de les preinscripcions. Son pensades per als pares d'infants que el curs vinent s'incorporaran a l'escola. Els qui han pogut assistir a alguna d'aquestes tres sessions han pogut visitar les instal·lacions i escoltar les explicacions sobre metodologia i dinàmiques de treball a l'escola.

L'Escola Empúries és un centre que supera la xifra de 500 alumnes matriculats. Per al curs vinent tots els cursos, excepte sisè i tercer, seran de tres línies.

El tràmit de preinscripció s'had e fer telemàticament al web del departament d'ensenyament de la Generalitat, per a les escoles de primària entre el 6 i el 20 de març



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar