Publicitat
Publicitat

Bona Vila del Llibre malgrat la pluja i tramuntanada

La sisena Vila del Llibre de l'Escala es clou amb satisfacció generalitzada dels organitzadors i amb alta participació en tots els actes programats. Només les inclemències del temps impedeixen arribar a un cap de setmana de rècord.

Amb la cultura grega com a fil conductor del programa de La Vila del llibre, el cartell d'aforament complet ha regnat en totes les activitats programades al llarg del cap de setmana. Vist com havia anat el dissabte, s'anava camí de marcar un rècord de públic al festival literari de l'Escala.

La pluja caiguda la matinada de dissabte, 35 litres per metre quadrat, i sobretot la tramuntana posterior, amb cops màxims de fins a 75km/hora, van deslluir la jornada de diumenge, danyant diverses carpes del mercat editorial, que es va traslladar a la Sala Polivalent.

Amb tot, l'activitat programada ha estat molt ben rebuda pel públic, tot i l'especialització de la matèria. 

La d'enguany ha estat la sisena edició del que ja s'ha anat convertint en el festival literari d'hivern de l'Empordà, una aposta de l'Ajuntament que es converteix també en l'obertura de la temporada.

La temàtica d'enguany, encapçalada pel lema "Grècia-Empúries: un pont de mar blava" ha rebut elogis per part de tothom, omplint totes les xerrades, taules rodones i commemoracions. El comissari de l'edició d'enguany, Eusebi Ayensa es congratulava pel fet que un programa tant específic com el que s'ha viscut hagi rebut el reconeixement del públic.

Per a la posteritat quedarà una de les novetats principals d'enguany com ha estat la publicació d'un llibre associat a la temàtica del festival. Amb el títol "La llum de Grècia" el primer exemplar és un recull d'articles i entrevistes dels 30 anys que Eusebi Ayensa ha dedicat a l'estudi de la cultura grega i a estrèner vincles entre Grècia i Catalunya.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar