Publicitat
Publicitat

El partit d'avui del femení de bàsquet podria marcar i abans i un després (21 h)

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala afronta una autèntica final avui divendres a les nou de la nit a casa contra el Vilablareix. Són dos rivals directes de la part alta. Les visitants només han perdut un partit; les escalenques, tres. Les de Toni Espinosa només els hi valdria la victòria per aspirar al títol de Segona Catalana.

Avui és un dia important pel sènior femení del Club Bàsquet l'Escala. A les nou rep la visita del Vilablareix. Serà un duel de líders. Són dos dels tres candidats a guanyar la Segona Catalana juntament amb el GEiEG C, que serà justament el proper rival a visitar l'Escala.

El duel d'avui divendres marcarà el futur dels dos equips. El Vilablareix ha jugat quinze partits, els quals catorze els ha guanyat mentre que l'Escala n'ha disputat setze i n'ha perdut tres. Les de Toni Espinosa només els valdria guanyar per seguir somiant.

El partit contra el Vilablareix és un enfrontament que s'havia d'haver disputat el novembre i que es recupera avui. El duel de la segona volta serà el 17 de març. Abans que les escalenques visiten aquesta pista hauran de rebre el GEiEG. Per cert, el partit de la jornada serà diumenge a la pista de la Salle Bonanova.

En futbol, l'Escala rep aquest diumenge a les 12 a la Muntanyesa després d'haver-se refet amb la victòria per 1 a 3 contra el Vilafranca. Ara mateix, els dos equips són dos rivals directes. Els escalencs són novens amb 29 punts i els barcelonins, vuitens amb 31. En el duel de la primera volta, victòria de la Mutanyesa per 3 a 1.

Pel que fa al segon equip juga demà dissabte a dos quarts de cinc a l'Armentera. I el juvenil juga demà a les 4 a Fornells després d'empatar a 1 a Vilassar.

En rem, el Club Nàutic l’Escala organitza demà dissabte la segona edició de l’Escala Coastal Rowing. La primera va comptar amb una trentena de vogadors d’Empuriabrava, Banyoles, Sitges i l’Escala. Les inscripcions per l’edició d’aquest dissabte es tancaven ahir diumenge.

I en motos, els pilots del CER, Miguel Pérez i Joel Plasencia, tenen la primera prova del curs. Serà a Menàrguens, a Lleida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar