Publicitat
Publicitat

Aquest matí han marxat els quatre escalencs que competiran a la Panda Raid del Marroc

Aquest matí quatre escalencs han marxat de l'Escala en direcció cap al Marroc perquè participaran a partir de dissabte a la Panda Raid. Xavi Garcia farà equip amb Alba Guinart mentre que Jordi Sabater i Carles Busquets en faran un altre. Guinart, Sabater i Busquets s'estrenen en aquesta prova africana.

Alba Guinart, Jordi Sabater, Carles Busquets i Xavi Garcia són els quatre escalencs que han marxat aquest dijous al matí cap a Almeria. En dos cotxes diferents competiran a la Panda Raid del Marroc, la cursa amateur de llarga distància que té com escenari el continent africà. L'Alba, en Jordi i en Carles debuten, en Xavi hi assisteix per setè cop.
Demà divendres serà el dia de les verificacions tècniques i ja dissabte agafaran el ferri fins a Nador, punt on començarà l'aventura que travessarà el Marroc de nord a sud i d'est a oest. Estarà prohibit utilitzar el GPS, únicament podran fer servir la brúixola i el roodbook.

La Panda Raid posarà a prova les capacitats físiques i mentals dels participants, enguany s'hi han inscrit 340 equips. Tots ells hauran de dormir en tendes de campanya, hauran de conduir pràcticament deu hores al dia i durant el recorregut podrien trobar-se cabres i camells.

L'aventura doncs començarà demà dissabte i culminarà divendres amb l'etapa final a Mehdia, a Kenitra, i amb l'entrega de trofeus. Dissabte tots els participants tornaran a casa.

Els primers cinc anys, Xavi Garcia va tenir com a company a Pol Morral, en la darrera edició quedaven tercers i a la sisena vegada amb Eliseu Lavado van ser premiats a la categoria del millor cotxe decorat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar