Publicitat
Publicitat

Activitats del Dia Internacional de les Dones

Presentat el programa d'actes commemoratius del 8M de l'Escala. Entre les activitats destaca la proposta 'Salaó és nom de dona', acte inaugural on es reivindicarà la figura de les dones treballadores de les fàbriques de salaó.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebrarà el divendres 8 de març, l'Ajuntament de l'Escala ha organitzat un programa d'actes, amb la col·laboració d'altres entitats i col·lectius del poble. Una proposta amb set activitats pensades per visibilitzar i reivindicar el paper de la dona dins la societat. 

A banda del teatre per a adults comentat per la regidora d'acció social, el programa estarà format per la presentació del llibre 'Una vida de secrets i silencis' de Montserrat Picola a la Biblioteca. La lectura del poema el divendres dia 8 a la plaça de l'Ajuntament a càrrec del col·lectiu Sororitat Escalenca. La inauguració de l'exposició 'Cos 8' a la casa del gavià i ja per finalitzar tres espectacles teatrals, pel públic infantil 'Somiacaixes i l'empoderament femení','Històries íntimes de dones' la nit del dissabte a l'Alfolí o la visita teatralitzada 'Empúries: ser dona en el món clàssic'. Enguany la novetat la trobarem el divendres 8 de març amb l'acte institucional, on es vol fer un homenatge a la figura de la dona i el seu treball dins el món de la salaó.

"Salaó és nom de dona" comptarà amb una vintena de fotografies en blanc i negre i és un tastet de l'exposició que s'inaugurarà al Museu de l'Anxova i de la Sal el dia 11 d'octubre, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar