Publicitat
Publicitat

Abraçades que guareixen, una medicina a l'abast de tothom

L'ABS de l'Escala i la Fundació Salut Empordà celebren el dia Internacional de l'Abraçada, oferint als pacients del CAP de l'Escala tot un matí d'abraçades tarapèutiques. 6 segons que ajuden a millorar el benestar físic i emocional de les persones. 

Una abraçada de només 6 segons ajuda al benestar emocional, al sistema immunitari i a la salut del cor. Amb aquest missatge l'àrea Bàsica de Salut de l'Escala i la Fundació Salut Empordà s'han sumat al Dia Internacional de l'Abraçada, que es va celebrar el passat 21 de Gener. En aquell moment el repunt de casos de grip i covid van impedir al personal sanitari fer aquesta activitat pública, que finalment s'ha fet aquesta mateixa setmana. 

Dos psicòlegs del CAP de l'Escala han ofert als pacients que entraven i sortien del recinte abraçades, tot just 6 segons de pausa emocional per ajudar a la salut física i mental. 

Una abraçada no només actua com a teràpia mental sinó que també duu un benefici físic indubtable, sobretot pel nostre cor

 

L'oferiment d'abraçades anava de la mà dels consells i tota la informació sobre aquest medicament de cost 0. Al llarg del matí ningú ha pogut rebutjar aquests 6 segons tant beneficiosos per la salut. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar