Publicitat
Publicitat

La campanya 'Ens falten mans' reclama més recursos per una educació realment inclusiva

Amb el lema “Ens falten mans!” el sindicat USTEC·STEs ha iniciat  una campanya de denúncia de la manca de recursos als centres educatius tot exigint  els necessaris per dur a terme una educació inclusiva i de qualitat. El sindicat de mestres ha escollit L'Escola Esculapi de l'Escala per estrenar les reivindicacions a nivell de tot Catalunya.

El principal sindicat de mestres USTEC-STEs ha iniciat a l'Escola Esculapi de  l'Escala la campanya a nivell nacional 'Ens falten mans' , per reclamar recursos per tenir una educació realment inclusiva.Es denuncia que ara fa sis anys es va aprovar un decret que preveia mesures i suports importants per atendre l'alumnat, un decret que no ha portat enlloc.A l'Escala hi han assistit un bon nombre de representants del sindicat a nivell de comarques de Girona, que han fet un enganxada de cartells i han repartit díptics i informat de la situació a docents del centre escolar i pares d'alumnes.Entre les demandes hi ha que no només es parli d'educació inclusiva relacionada amb alumnes amb dificultat sinó que s'extengui a tot l'alumnat.

Per millorar la situació es reclama  la disminució de la ràtio a les aules. També són bàsics  més recursos humans tant pel dia a dia com per casos especials, explicant que un 5 per cent de l'alumnat necessita suport intensiu.

De la única manera de poder afrontar la situació és amb la implicació dels representants polítics, als que es demana valentia.

Per tal de fer front a les necessitats es creu que la Generalitat hi ha de destinar el 6% del pressupost.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar