Publicitat
Publicitat

Jordi Llavina presenta a l'Escala 'Proses de l'entreclaror'

L'escriptor Jordi Llavina ha presentat, aquest dissabte a l'Alfolí de la Sal, el seu darrer treball titulat 'Proses de l'entreclaror'. En aquest llibre, l'autor torna a la narrativa, per endinsar-se en paisatges poc transitats.

'Poses de l'entreclaror' és el nou treball de l'escriptor, poeta i crític literari, Jordi Llavina. El llibre reuneix fins a una vuitantena de textos, que l'autor penedesenc va escriure des del 2019 al 2021, entre els quals s'inclouen quatre contes inèdits. Sota el segell de l'editorial Gavarres, Llavina torna a la narrativa i ho fa a través d'una mirada atenta i pausada, en paisatges naturals i poc transitats. De fet, l'obra s'ha gestat durant les caminades que diàriament efectua l'escriptor pels entorns de Vilafranca del Penedès.

Jordi Llavina ha presentat, aquest dissabte al migdia a l'Alfolí de la Sal, 'Proses de l'entreclaror'. L'acte ha comptat amb la presència de l'autor; el poeta i lingüista, Carles Duarte; així com el director de l'Editorial Gavarres, Àngel Madrià. Durant la trobada, s'ha "posat l'accent en la qualitat de la prosa", fruit "d'un gran domini de la llengua catalana".

El pròleg del llibre està signat pel filòsof Ferran Sáez, mentre que la coberta captura les passejades de l'autor envoltat de vinyes. 'Proses de l'entreclaror' és la primera obra de Llavina després de la publicació del poemari 'Un llum que crema', que es va erigir amb el premi Carles Riba.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar