Publicitat
Publicitat

Trobada comarcal dels PFI de l'Alt Empordà

Un centenar llarg de joves dels quatre Plans de Formació i Inserció de la comarca s'han trobat avui a l'Escala. És la segona trobada comarcal que s'ha fet fins ara i ha girat entorn el projecte "Valors a l'esport".

Els alumnes dels PFIs de l'Alt Empordà (La Jonquera, Castelló d'Empúries, Figueres i l'Escala) s'han concentrat aquest matí a l'Escala per compartir experiències i gaudir d'un matí d'activitats a mode de cloenda del projecte "Valors a l'esport" que s'ha desenvolupat aquest curs escola. Els PFIs (o plans de formació i inserció) són pensats per a joves majors de 16 anys que no tinguin l'ESO i persegueixen l'objectiu d'ajudar-los a incorporar-se a cicles formatius i millorar les possibilitats d'accés al treball. El gruix de l'activitat d'avui s'ha centrat en jocs cooperatius en grup.

Alcalde i regidora d'educació de l'Ajuntament de l'Escala han donat la benvinguda als joves participants a la trobada. Per a la regidora d'educació, Maite Cortés, és molt positiva una trobada com aquesta per als alumnes a l'hora d'interrelacionar-se entre ells i conèixer possibles sortides educatives o laborals.

La trobada s'ha desenvolupat al llarg de tot el matí entre la Sala Polivalent, el Pavelló municipal de l'Esport i l'exterior d'aquests equipaments.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar