Publicitat
Publicitat

Una setmana variada pel que fa a estrenes

Aquesta setmana s'estrena 'Secretos de un escándalo', que uneix a la pantalla les actrius Julianne Moore i Natalie Portman, i Londres és l'escenari de 'Desconocidos', un drama fantàstic i emocionant. Torroella ens portarà la llegenda de l'home dels nassos i les plataformes s'omplen d'estrelles i galàxies.

'Políticamente incorrectos' és l'estrena més comercial de la setmana, producció espanyola amb un repartiment coral encapçalat per Adriana Torrebejano i Juanlu González. Sàtira política, que adapta a la seva manera, la comèdia teatral del mateix nom. Laura, del partit polític Nova Esquerra i Pablo, d'Espanya Liberal, estan disposats a qualsevol cosa per tal d'aconseguir la victòria a les pròximes eleccions i això que ells no són els candidats. Durant un acte de campanya, els deixen abandonats i tot que s'odien a mort per les seves idees, ja ho diuen: El tracte porta el contacte i els dos polítics passaran de ser rivals a les urnes a amants. Tot això envoltat de líders inútils, festes, vídeos virals i promeses electorals.

A 'Desconocidos' Andrew Scott i Paul Mescala es coneixeran casualment  i la seva trobada posarà cap per avall les seves vides. A mesura que sorgeix una relació entre ells, a l'Adam li preocupen els records del passat i torna a la seva ciutat natal on els seus pares semblen estar vius, exactament com ho estaven el dia de la seva mort, 30 anys enrere.

A 'Secretos de un escándalo' Natalie Portman fa d'una actriu que vol interpretar el paper de la protagonista d'un escàndol que va sacsejar el país vint anys enrere: una dona adulta que va iniciar una relació amb un adolescent. Per aconseguir-ho, viatja per passar un temps amb la prella i així posar-se dins el paper. Però poder si posarà massa. 

Setmana que també tindrem drama musical amb 'La estrella azul'.  Mauricio, un rocker espanyol es vol retrobar amb la seva vocació i deixar enrere les addiccions recorrent l'Amèrica Llatina. A l'Argentina coneix en Don Carlos, un ancià músic molt reconegut en un mal moment econòmic. El mestre l'acollirà i de la seva trobada naixerà un duet estrany amb tota la pinta de ser un fracàs comercial.

I pel públic més petit s'estrena la cinta d'animació 'Guardians del museu' on seguirem a un jove gat i el seu amic ,un petit ratolí. Els dos acaben vivint dins un museu on coneixen a un esquadró de gats d’elit que han estat protegint les obres mestres de rosegadors i altres animals durant anys. Vincent somia trobar una veritable família de gats, però no vol perdre el seu petit amic, per la qual cosa es veu obligat a amagar-ho. 

Torroella estrena la cinta catalana 'L'home dels nassos', una cinta que intenta donar forma a un dels mites més enigmàtics de casa nostra. Els protagonistes són tres nens que tenen molta por a la llegenda de l'home dels nassos, però aviat s'adonaran que els grans també li tenen por i que les mentides del passat tenen conseqüències.

Noomi Rapace i Jonathan Banks protagonitzen 'Constelación' a Apple Tv, una ambiciosa intriga fantàstica amb un gran misteri. Doncs la protagonista és una astronauta que ha sobreviscut a un tràgic accident a l’Estació Espacial Internacional i ha aconseguit tornar a la Terra. Tothom la veu com una heroïna, però la dona s’adona que algunes coses de la seva vida han canviat.

I Netflix estrena doblada al català una de les seves grans apostes de l'any, arriba 'Avatar: La llegenda d'Aang', adaptació en imatge real d'una sèrie d'animació amb molts de fans. Proposta que M. Night Shhyamalan, ja va intentar fa uns anys sense massa bona acollida als cinemes. Ara torna aquest noiet, l'Aang qui uns germans desperten de la seva llarga hibernació. Aang, resulta ser un avatar amb poders per controlar els quatre elements, tot i que abans d'enfrontar-se a la nació del foc ha d'aprendre moltes coses. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar