Publicitat
Publicitat

Enric Espinosa juga al Baix, però amb un Alt nivell

Enric Espinosa continua destacant en el món del bàsquet gironí. L'exjugador del sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala està competint a la lliga EBA i és un dels màxims anotadors de l'equip. Per sobre seu hi ha, entre altres, Jaume Solé, que fa un any que viu a l'Escala, i el seu germà Toni.

Enric Espinosa va deixar l'Escala el curs passat per anar al Bisbal Bàsquet per competir en una categoria més exigent, la lliga EBA, el seu sostre esportiu. Ens ha explicat que se sent còmode i que les coses estan sortint millor del que s'esperava. És el cinquè màxim anotador de l'equip amb 45 punts, per sota de Jaume Sole, el seu germà Toni Espinosa, Xavier Torrent i Lamin Dibba.

El Bisbal Bàsquet juntament amb el Mollet s'estan disputant la primera posició. Ambdós equips han guanyat quinze partits i n'han perdut un. Els bisbalencs contra els molletans per 81 a 78 i els del Vallès cedient contra el Valls per 76 a 72, un Valls que serà el pròxim rival dels del Baix Empordà. En el partit de la primera volta, victòria clara, 73 a 59.

De moment juga a la lliga EBA, es veu més amunt?

Pep Andrades, president del CB l'Escala, parlava d'Enric Espinosa a l'entrevista que ha concedit aquesta setmana a l'Esports10 de Canal10 Empordà.

Espinosa encara que jugui a la Bisbal no es va plantejar mai desvincular-se de l'Escala. Entrena a dos equips base, l'infantil masculí i el premini mixt.

El veurem doncs aquest diumenge al matí a la presentació dels equips.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar