Publicitat
Publicitat

Iker González està signant la millor temporada de la història

Iker González, que està a les portes de complir els vint-i-un anys, està signant la millor temporada a la Superdivisió Masculina de tennis taula. És el quart curs que juga al màxim nivell i ha passat de ser una promesa a un jugador consolidat. És el quart palista de l'equip amb millor percentatge, només superat per Yeh, Gerell i Grela.

Aquest és el quart curs que Iker González està competint a l'elit i és en aquest on està signant grans actuacions. El palista local del CTT CER l'Escala ha passat de ser una promesa a un jugador consolidat a la màxima categoria. Acumula ja vuit punts.

González, Norbert Tauler i Arnau Pons eren les promeses del tennis taula català i ara, uns anys més tard, competeixen al màxim nivell, tots tres en equips diferents. González amb el CER, Tauler amb el Borges i Pons amb l'Olot. 

Catalunya torna a estar en el punt de mira. A més, els conjunts catalans són rivals directes a la lliga. El Borges i l'Escala tenen 14 punts i l'Olot 13. Tots tres estan pràcticament salvats i lluiten per trepitjar les places europees.

El pròxim repte pel CER i per Iker és el campionat d'Espanya que es farà a finals d'aquest mes a Tarragona.

És una gran notícia pel club, pel tennis taula català i pel poble que Iker González continuï creixent com a esportista.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar