Publicitat
Publicitat

La rotonda de la Platja acollirà una escultura d'arrels marineres

Els habitants de l'Escala han decidit que s'instal·li una escultura de temàtica marinera en el centre del giratori de la Platja. La resolució ha sorgit arran de la proposta més votada en una consulta pública municipal.

Més d'un miler de persones, en concret 1.007, han participat en la consulta pública de l'Ajuntament de l'Escala per a decidir qui element substituirà l'arbre bellaombra del giratori de la Platja. Després de tres setmanes amb el procediment obert i un cop finalitzat el termini aquest diumenge, la proposta d'instal·lar-hi una escultura d'arrels marineres ha acaparat el 48,5% dels vots, esdevenint l'opció majoritària. Els resultats, però, han estat molt ajustats, ja que en segona posició ha quedat tornar-hi a col·locar un arbre amb el suport del 45,7%. Finalment, només enjardinar l'interior de la rotonda ha obtingut el 5,9%.

Així doncs, el giratori de la Platja acollirà en un futur una escultura d'arrels marineres, que vol rememorar la funció de port que havia tingut la zona. La resolució s'exposarà sobre la taula en el pròxim Consell de Cultura, que està programat per aquest cap de setmana, per tal de "definir quina és la millor opció per tirar endavant el projecte".

L'arbre que fins ara, presidia la rotonda de la Platja va morir i actualment, no hi ha cap element a l'interior d'aquest espai. Això, va obrir un debat sobre la conveniència de tornar a plantar-hi un arbre o optar per una altra solució. És per aquest motiu, que l'Ajuntament de l'Escala va decidir obrir la consulta per copsar l'opinió dels escalencs i escalenques.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar