Publicitat
Publicitat

32 empreses i un bon nombre de persones que busquen feina a la II Fira de l'Ocupació.

32 empreses i amb 175 ofertes de feina  han participat a la segona Fira de l'Ocupació de l'Escala. El nombre de persones que busquen feina ha estat també important i s'ha assolit un dels objectius d'aquest segona edició, diversificar l'oferta.

Durant tot el matí hi ha hagut un degoteig constant de persones que busquen feina tot cercant la seva oportunitat a la segona edició de la Fira de l'Ocupació de l'Escala.Enguany hi han participat un total de 32 empresesque  oferien fins a 175 llocs de treball.Un dels objectius d'enguany era diversificar l'oferta, objectiu que s'ha assolit.El gruix de persones que ha volgut aprofitar l'oportunitat ha estat important.

Es destaca també que un bon nombre de les ofertes de treball eren per tot l'¡any.

Vist el resultat la fira es dona per consolidada i es valoren en positiu els tallers previs de cara a preparar les entrevistes d'avui.

Les empreses també han volgut aprofitar l'oportunitat d'estar en contacte amb possibles nous treballadors.La fira també hi han estat presents diferents entitats com el saló dels oficis, el Pla de formació i inserció de l'ajuntament i l'institut, Gentis o l'Oficina Jove del Consell ComarcalPel que fa a les persones que busquen feina hi han assistit d'edats ben variades, com en Pau de 16 anys que busca la seva primera feina d'estiu, o l'Esther, ja amb experiència que busca el contacte més directe per donar-se a conèixer a les empreses.Com a fruit de la primera edició de la fira es calcula que un centenar de persones van tenir feina. En uns dies es tindran xifres del resultat d'aquesta segona edició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar