Publicitat
Publicitat

Salam podria assolir dos ascensos aquesta temporada com a entrenador

Salam podria assolir dos campionats com a entrenador. Dos dels tres equips que dirigeix, el segon equip i el cadet, tenen opcions reals de proclamar-se com a flamants campions. Sí que és cert que queden moltes jornades de lliga, però fins ara han mostrat una bona imatge.

Salam està il·lusionat amb el nou projecte que se li ha presentat. Des de principis de febrer és el nou entrenador del segon equip del FC l'Escala i aquest diumenge ja ha debutat i ho ha fet amb victòria contra el Sant Miquel de Fluvià.

El nou tècnic elogia la feina de l'entrenador anterior i explica que continuar a la primera posició del grup 2 de la Quarta Catalana no serà fàcil perquè tots els equips volen guanyar al líder.

L'entrenador creu que els juvenils són un recurs tant pel segon equip com pel primer. Aquesta jornada, per exemple, han jugat Jan Artacho i Jordi Payero.

Salam, a banda d'entrenar al segon equip, porta la coordinació del futbol base i dos equips del club. Un d'ells és el cadet, que milita el grup 8 de la Segona Divisió. És l'únic equip de l'Escala que encara no ha perdut.

Salam doncs podria assolir dos campionats aquesta temporada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar