Publicitat
Publicitat

Treballadors i usuaris de la piscina demanen la regularització dels llocs de treball

Una quarantena de treballadors i usuaris de la piscina municipal es concentren davant l'ajuntament per demanar que es regularitzi la seva situació. Ara fa vuit mesos que el consistori es va fer càrrec de la gestió de la piscina després que l'empresa Geafe hi renunciés. L'equip de govern respon explicant que s'està en procés de regulació, cosa que ja ha passat amb alguns treballadors.

És l'inici del manifest de la concentració de treballadors i usuaris de la piscina municipal de l'Escala per reclamar millores laborals i denunciar la voluntat del consistori d'externalitzar part del servei. El mes de juny, després que l'empresa Geafe deixés la gestió de la piscina, l'ajuntament es feia càrrec de la instal·lació i dels 18 treballadors de Geafe. Han passat vuit mesos i els treballadors creuen que no s'han complert les promeses i no s'ha regularitzat la seva situació..

Expliquen que ha passat molt temps i han tingut molta paciència.

Dins possibles actuacions futures no inclouen una vaga.

La concentració ha rebut el supoprt del Secretari General d'UGT a les comarques de Girona Maxi Rica.Des del consistori s'explica que no s'ha enganyat a ningú , tampoc en període electoral.Es diu que s'ha parlat sempre d'una part de gestió directe municipal i d'una altra externalitzada.Respecte la diferència de sous entre els treballadors s'explica que es tracta d'un procés evolutiu fins regularitzar la situació de la totalitat dels treballadors. 3 baixes dels 18 treballadors inicial ja s'han convertiti en treballadors municipals. Els altres 15 s'estan decidint..

Pel que fa als usuaris el que es vol és mantenir els serveis.La concentració s'ha acabat amb proclames demanant que no s'externalitzi cap servei.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar