Publicitat
Publicitat

El Via Crucis de l'Escala 2024 engega motors

La nova edició del Via Crucis Vivent de l'Escala ja està en marxa, divendres va celebrar-se la trobada entre participants i la junta. Una reunió per pactar assajos, comunicar canvis i conèixer les cares noves de l'edició 2024.

La Junta del Rosetó es reuneix amb els actors per recuperar un any més els assajos del Via Crucis de l'Escala. Una trobada on es van comentar les novetats, es van pactar els dies d'assajos i també es van conèixer les altes i baixes de l'edició d'enguany.

 

Aquest any, no hi ha canvis de personatges, de fet el canvi més important és la recuperació d'antics escenaris.

Com cada any es farà una única representació, el Divendres Sant. Els preparatius ja s'han iniciat i els actors i actrius comencen els assajos aquesta mateixa setmana. Ara de moment per grups i al CER per recuperar el diàleg.

Durant la reunió també es comentava que la sortida programada per aquesta edició serà a Cervera, de moment hi ha pocs detalls, però és una excursió prevista pel diumenge 17 de març.

 

Recordem que els assajos de diàleg ja han iniciat, a partir del dia 11 de març els assajos es traslladen al carrer i del 18 al 29 seran dues setmanes intenses amb assajos complets acabant cada dia a l'escenari de la Crucifixió.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar