Derrota clara del FC l'Escala a Vilassar i victòria còmoda del CTT CER l'Escala

El Club Tennis Taula CER l'Escala i el segon equip de futbol han guanyat els seus respectius partits. Els qui no han tingut sort han estat el primer equip de futbol i els dos equips de bàsquet. Ha estat un cap de setmana també marcat pel pàdel, per la competició de gimnàstica rítmica i la Tramun Trail.

Derrota àmplia del FC l’Escala al camp del Vilassar de Mar. Els d’Aday Benítez, que va ser expulsat amb vermella per protestar, han perdut per 6 a 2. L’equip no perdia des del 17 de desembre. El partit començava amb un gol de Pime al minut 13, el minut de la mala sort... una mala sort que arribava perquè al minut 78, els escalencs perdien per 5 a 1. L’altre golejador escalenc era Xavi Aparicio, una diana que arribava al 85. I al tram final, Francisco Cunha tanca el marcador amb el 6 a 2.

Més sort ha tingut el segon equip. El debut de Salam a la banqueta ha estat sinònim de victòria. Triomf contra el Sant Miquel de Fluvià per 4 a 1 que serveix a l'equip mantenir-se com a líder en solitari del grup 2 de la Quarta Catalana.

En tenns taula, el CTT CER l'Escala s'apropa a la permanència després de guanyar sense despentinar-se al Collado Mediano de Madrid per 4 a 0. El polonès Artur Thomasz Grela ha fet dos punts mentre que el suec Pär Gerell i el català Iker González han fet un punt cadascú. L'equip és setè amb 14 punts.

En bàsquet, dues derrotes. El sènior femení perd ajustament contra el Blanes per 49 a 46 sense Neus Bermejo ni Júlia Espinosa, però sí amb Laida Martínez i el masculí perd contra el Llémena B per 71 a 63.

En tennis, derrota de l'absolut a Llafranc per 4 a 1 i en pàdel, victòria del Club Tennis i Pàdel l'Escala A 0 a 3 contra el Gi Pàdel, triomf del B per 1 a 2 contra el Brascó del Cap de Creus i victòria també del femení del Centre Esportiu l'Escala contra el Figueres B per 3 a 0.

En gimnàstica rítmica, el pavelló ha estat escenari de la primera fase comarcal. Hi ha hagut cent participants de tres clubs diferents.

I també aquest diumenge al matí s'ha disputat la Tramun trail, també amb un centenar d'inscrits. Hi havia dos recorreguts un de 21 i un de 8 quilòmetres.

Enguany, el recorregut ha estat menys pedregós.