Publicitat
Publicitat

Més de 30 empreses confirmades a la Fira de l'Ocupació

Creix el nombre d'empreses vinculades a la Fira de l'Ocupació respecte l'any passat. Tancat el termini d'inscripcions, n'hi ha una trentena de compromeses. La Fira tindrà lloc dimarts vinent a la Sala Polivalent, amb l'objectiu de posar en contacte gent sense feina amb empreses que busquen treballadors.

Queden quatre dies justos per a la celebració de la segona Fira de l'Ocupació. I, a dia d'avui, tancat el termini perquè les empreses s'inscriguin, val a dir que s'ha superat el nombre d'empreses apuntades. S'ha arribat a la trentena.

Respecte l'any passat s'ha guanyat també en diversitat d'empreses. 

La Fira de l'Ocupació respon a un doble objectiu: que les persones desocupades trobin feina i que les empreses, especialment les locals, trobin treballadors amb perfil adient a les seves necessitats.

La Fira tindrà lloc dimarts 20 de febrer, de deu a una a la sala Polivalent. I una hora abans de la fira, per cert, es farà la tercera de les activitats prèvies programades.

El termini d'inscripció per empreses ja es va tancar. De tota manera, com ha dit la regidora, si alguna no s'ha apuntat i creu que seria positiu afegir-s'hi. Cal que es posin en contacte amb l'àrea de turisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar