Publicitat
Publicitat

La Tramun Trail i la competició comarcal de rítmica se sumen als partits esportius

El FC l'Escala i els sèniors femení i masculí de bàsquet hauran de desplaçar-se per disputar el partit d'aquesta jornada mentre que el Club Tennis Taula CER l'Escala i el segon equip jugaran a casa. Aquest cap de setmana s'afegeixen a l'agenda esportiva dos actes que se celebraran diumenge al matí, la Tramun Trail i la competició comarcal de gimnàstica rítmica.

El FC l'Escala afrontarà diumenge a les cinc el segon desplaçament de la segona volta. Serà al camp del Vilassar de Mar, tercer classificat. Són dos equips que encara no han perdut aquest 2024 i dos conjunts que van tancar l'any amb derrota. Els escalencs a Mollerussa i els vilassarencs contra la Grama. Els d'Aday Benítez tenen vuit punts menys que el Vilassar i tenen ganes d'assolir la segona victòria a domicili.

Pel que fa a el segon equip, Salam debutarà com a primer entrenador del segon equip aquest diumenge a les 4 contra el Sant Miquel de Fluvià. L'objectiu és passar pàgina de la derrota contra el Verges.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala afronta una final important demà dissabte a les 5 de la tarda contra el Collado Mediano de Madrid. Són dos equips que volen ser l'any vinent a la Superdivisió Masculina. Aquesta jornada hi haurà dos derbis, un de catalan entre Borges contra Olot i gallec, duel entre Arteal Santiago contra Visit Pontevedra.

En bàsquet, els sèniors femení i masculí juguen a fora. Les de Toni Espinosa es desplacen a la pista del Blanes amb baixes importants i els de Sergi Jambert visiten el Sant Gregori Vall del Llémena B.

I dos actes esportius que s'afegeixen en aquesta agenda són la Tramun Trail i la competició comarcal de gimnàstica rítmica. Tots dos se celebraran diumenge al matí.

La Tramun Trail tindrà els recorreguts de 21 i 8 quilòmetres i també curses infantils. L’inici de la prova serà a les 9 del matí. Les inscripcions es poden fer a www.curses.cat o bé presencialment el mateix dia. És una cursa de muntanya que l’organitzen Flama91 i el Centre Esportiu l’Escala. 

I pel que fa a la competició comarcal de gimnàstica rítmica es farà al pavelló. Serà al matí i podria allargar-se unes cinc hores. El dia abans, les gimnastes tenen competició a Palamós.

Els clubs participants seran Figueres, Roses i l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar