Publicitat
Publicitat

La Biblioteca de l'Escala millora els seus accessos

La Biblioteca de l'Escala canviarà les portes d'accés convencionals i les posarà automàtiques. Les obres han obligat a tancar la Biblioteca aquest matí, però s'esperà que demà ja estiguin les portes noves instal·lades.  

La Biblioteca Municipal Víctor Català ha tancat portes aquest matí temporalment, per poder millorar-ne l'accessibilitat i reduir el so de la porta d'entrada. Uns petits treballs, per canviar les portes d'entrada convencionals per unes automàtiques  que permeten entrar i sortir de l'edifici sense dificultats a persones amb cadira de rodes, amb mobilitat reduïda o a famílies amb cotxets d'infants. 

Avui s'han fet els treballs d'electrificació i cablejat i demà divendres s'espera ja tenir enllestits tots els treballs, per poder estrenar la nova portalada. S'aprofita justament dies intersetmanals i previs al festiu de divendres al matí, per garantir-ne la menor molèstia als usuaris.

Amb aquestes millores d'accés, la Biblioteca Víctor Català completarà els treballs per fer-la molt més accessible a tots els col·lectius. Unes obres necessàries perquè els lectors i tothom qui va a les activitats que s'hi organitzen gaudeixi de les màximes comoditats possibles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar