Publicitat
Publicitat

La Xarxa+ registra més de 60 mil usuaris en el seu primer any en funcionament

La plataforma de continguts de proximitat en català, La Xarxa+, celebra aquest dimecres el primer aniversari. Amb 800 esdeveniments en directe i 5.300 continguts, l'aplicatiu permet veure la programació i els pòdcasts de televisions i ràdios locals de Catalunya, entre els quals hi ha Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala. 

Més de seixanta mil usuaris s'han registrat a La Xarxa+ en el seu primer any en funcionament. La plataforma de continguts de proximitat gratuïta en català permet veure la programació d'una trentena de canals de televisió locals de Catalunya, d'entre els quals Canal 10 Empordà, així com consultar prop de cinc mil tres-cents continguts d'una àmplia varietat temàtica. 

Els esdeveniments d'esports, castells, tradicions i cultura popular encapçalen els continguts més consumits, tant en directe com en el servei de vídeo a la carta. De fet, La Xarxa + ha ofert vuit-cents actes en directe des de la seva estrena, que s'han consolidat com un dels "elements clau" de la plataforma.

L'aplicatiu ha suposat un canvi cultural pel conjunt dels mitjans de comunicació locals. Si el públic majoritari de la TDT presenta una mitjana d'edat de cinquanta-set anys, a l'OTT, en canvi, gairebé la meitat dels usuaris registrats ha indicat que tenen menys de 30.

Més enllà del catàleg audiovisual, La Xarxa + també presenta un conjunt de pòdcasts temàtics elaborats per les ràdios locals, com Ràdio l'Escala. Actualment, hi ha uns 1.300 àudios, que com el contingut visual, es poden consultar de manera gratuïta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar