Publicitat
Publicitat

Tres-centes persones al dinar de germanor de Carnaval

L'Ajuntament de l'Escala i la Comissió de Carnval La Farandola han extret un "balanç positiu de la festivitat". El dinar de germanor, que aquest dilluns ha reunit a unes tres-centes persones, ha clos amb el programa d'actes del carnestoltes.

Punt final al Carnaval a l'Escala amb el dinar de germanor a la Sala Polivalent. L'acte ha reunit a unes tres-centres persones, que han acomiadat la festivitat amb un àpat i jocs musicals. Després de quatre dies de gresca, l'Ajuntament n'ha extret un "balanç positiu", tot i la pluja, que va obligar a cancel·lar la cercavila infantil i la posterior, xocolatada. Les activitats, segons ha explicat l'alcalde Josep Bofill, han comptat amb una gran participació, sobretot, en la gran rua de carrosses i comparses, que va aplegar més de 1.000 persones desfilant.

La comissió de carnaval La Farandola ha compartit la mateixa visió del consistori. Pel que fa a les novetats, les han valorat positivament, ja que tant el canvi en les deliberacions del jurat, com el nou espai per a les persones amb mobilitat reduïda, "han rebut una bona acceptació".

A l'altra cara de la moneda, en les coses a millorar, la comissió s'està "replantejant "establir unes normes de seguretat més estrictes en les carrosses, després que aquest diumenge un altaveu es despengés i impactés sobre un menor.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar