Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament fa un tomb en l'estratègia de control dels patinets

L'augment de queixes i sancions per l'ús indegut dels patinets, ha fet replantejar a l'Ajuntament una nova campanya destinada als vehicles de mobilitat personal. El consistori passarà d'una fase més pedagògica a una altra de més sancionadora pels qui incompleixin la normativa. 

Les infraccions a càrrec dels conductors de vehicles de mobilitat personal han estat un tema recurrent  de conversa i denúncia aquest inici d'any a l'Escala, fins el punt d'ocupar part de tertúlies a mitjans de comunicació i sortir al torn de precs i preguntes del ple municipal de gener. 

L'Ajuntament no es aliè a aquesta inquietud ciutadana i ha decidit iniciar una nova campanya de control i vigilància per part de la Policia Local de l'Escala. Si l'any passat va dominar una posició molt pedagògica per part dels agents, aquest any hi haurà un tomb cap a una vessant més sancionadora per qui incompleixi la normativa marcada per la DGT.

 

Amb aquesta nova campanya també es vol posar èmfasi en els conductors que respecten la normativa i compleixen el codi de circulació. Es per això que l'Ajuntament no creu oportú prohibir la circulació per dins el nucli antic del poble, a diferència d'altres municipis que han optat per aquesta solució més dràstica.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar