Publicitat
Publicitat

Centenars d'alumnes s'adhereixen a les consignes del rei Carnestoltes

Els centres escolars de l'Escala s'han adherit a la celebració del carnaval. En el transcurs de la setmana passada, l'alumnat va seguir les consignes del rei Carnestoltes i el divendres, com a colofó final, es van realitzar dues cercaviles pel municipi.

Les consignes del rei Carnestoltes han estat presents en els centres escolars de l'Escala. De fet, en el transcurs de la setmana passada, la totalitat de l'alumnat, tant del col·legi Empúries com de l'Esculapi, van acomplir diàriament amb les seves ordres. Per això, els nens i nenes van assistir a les classes amb pentinats estrafolaris i accessoris diversos. El colofó final de la festivitat, però, es va succeir divendres amb la celebració de dues rues.

L'Escola Empúries va desfilar al matí pel centre de l'Escala, mentre que l'Esculapi va realitzar la cercavila als voltants del centre durant el migdia. Hi va participar el conjunt de l'alumnat, que vestia disfresses de lliure elecció, així com el professorat, que enguany va optar per encarnar-se d'espantaocells. En ambdós actes, els balls i l'eufòria entre els nens i nenes van resultar els protagonistes de la jornada.

Els animals, els futbolistes, els personatges televisius, les princeses i els superherois foren les disfresses més populars a les rues escolars. Les famílies dels menuts van poder seguir el recorregut de l'activitat, per encarar amb música i confeti, el cap de setmana de carnaval a l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar