El FC l'Escala s'emporta el derbi gironí contra el Girona B (2-0)

El FC l'Escala guanya el Girona B per 2 a 0 i continua immers en una bona ratxa de resultats. I pel que fa el tennis taula, el CER ha encadenat la segona derrota consecutiva a la pista del Visit Pontevedra.

El FC l'Escala continua millorant els resultats respecte als de la primera volta. Els d'Aday Benítez han sumat 7 punts dels últims 9. A la primera volta, 1 de 9. L'última victòria ha estat contra el Girona B per 2 a 0. Les dues dianes es van veure a la segona part.

Primer era Pime qui trencava l'empat a 0 inicial. Jordi Xumetra provava el xut des de lluny, el porter no la va escapçar i Pime, el més llest de la classe, va empènyer la pilota cap a dins.

I el segon, va ser obra d'Iker Garcia, exjugador del Girona. Amb el peu dret endreçava la pilota al fons de la xarxa.

És la primera porteria a 0 d'Aday Benítez i això que ja ha dirigit vuit partits. És la tercera vegada que els rivals no marquen al conjunt escalenc, les dues anteirors van ser contra el Vilafranca i el Peralada, a casa.

{{ tall Nil Congost, jugador del FC l'Escala }}

Els escalencs amb aquesta victòria han sumat 7 punts dels 9 possibles en aquest inici de la segona volta, en canvi, el Girona ha guanyat un dels últims tres partits i ha guanyat un dels últims set.

I en tennis taula, el CER l'Escala ha perdut 4 a 0 a la pista del Visit Pontevedra. Iker González, primer va perdre contra Miguel Ángel Vilchez i després contra André Filipe Coelho per 3 a 0. El japonès Keita Takahashi va cedir contra Coelho per 3 a 0 i Xavi Peral contra Martin Bentancor per 3 a 1.

L'equip escalenc ha tancat la jornada a la vuitena posició amb 12 punts. Ja no és el millor equip catala, ara ho és l'Olot, que és sisè amb un punt més i el Borges és setè també amb 12 punts. Europa és a un punt i el CER té tres punts de marge respecte al descens.

En tennis, la pluja va fer suspendre el partit de l'equip +30 a la pista del Sant Gregori. I en bàsquet, els sèniors han descansat aquest cap de setmana de Carnaval.