Publicitat
Publicitat

Ferrari i Capote els reclams principals

Aquesta setmana torna a la cartellera un clàssic, 'El color púrpura', ara en versió musical. També s'estrena 'Ferrari' i 'La piscina'. A la pantalla petita molt de romanticisme i també la traïció de Capote a les seves amigues d'alta societat.

Arriba una nova adaptació de la novel·la d'Alice Walker, s'estrena 'El color púrpura'. Film que els anys 80 va emocionar i triomfar als cinemes amb la versió dirigida per Steven Spielberg. L'adaptació del 2024 compta amb una de les actrius de la primera versió, Oprah Winfrey i es converteix en un musical per explicar la lluita vital d'una dona afroamericana que viu al sud dels Estats Units a mitjans del segle 20.

I del púrpura al vermell amb 'Ferrari', Michael Mann firma aquesta curiosa biografia que converteix un episodi concret en la paràbola de tota una vida. El 1957, Enzo Ferrari passa per un molt mal moment personal i professional. El seu matrimoni s'esfondra i els nombrosos deutes de la seva empresa amenacen de fer caure el seu prestigi. Però l'expilot, convençut que pot capgirar la situació, s'ho juga tot a una única cursa. Un film amb Penélope Cruz i Adam Driver.

A 'La piscina' la família d'una estrella del beisbol retirada prematurament a causa d'una malaltia degenerativa, es muda a una nova casa amb piscina ideal per la seva rehabilitació. Com més s'hi banya, més sembla recuperar-se dels seus problemes de salut. Però la cosa té truc i té a veure amb uns terribles successos que van passar en aquest mateix lloc.

I pel públic més familiar i amb català s'estrena '¡Corre, Tigre, corre!'. Una pel·lícula d'animació xinesa que explora els imaginaris propis de la seva cultura amb una història tan dinàmica com divertida ambientada durant la Dinastia dels Ming. 

Torroella aposta per estrenar comèdia i en aquest cas amb temàtica nadalenca, arriba 'Los que se quedan' un film sobre l'empatia, el xoc generacional i la necessitat d'aprendre més enllà dels designis acadèmics. Paul Giamatti es converteix en un professor obligat a supervisar els estudiants que no marxen del campus durant les festes de Nadal.

Aquesta setmana a la pantalla petita un grapat de novetats, entre elles els finals de 'Larry David' o 'Operación Marea Negra', així com el film 'The Marvels', la segona part de 'Tokyo Vice' o 'The Lovers'. HBO Max estrenarà 'Capote vs. The Swans'sèrie antologica on descobrirem la traïció de l'escriptor Truman Capote a les seves amigues d'alta societat novaiorquesa.

I amb la campanya de màrqueting de Sant Valentí en marxa, Netflix estrena 'Siempre el mismo día' adaptació en forma de sèrie del film del mateix nom protagonitzada per Anne Hathaway. I veurem el mateix la relació entre Emma i Dexter, una parella que es va conèixer el 15 de juliol a la universitat, però que va decidir seguir camins separats tot i que la vida els reuneix any rere any. 

I Prime Video també s'apunta al romanticisme amb l'estrena de 'Primera Clase' on un malentès, converteix una becària en una experta en art, una mentida glamurosa que li oferirà moltes oportunitats però també molts maldecaps.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar