Publicitat
Publicitat

L'Escala acollirà la quarta edició del 'Millor xuixo del món'

L'Escala acollirà  el 10 de març l'edició de 2024 del 'Millor xuixo del món'. Els establiments que hi vulguin participar s'han d'inscriure abans del dia 8. La festa inclourà un taller amb les nocions bàsiques per fer xuixos i una 'xuixada' popular.

El proper 10 de març l'Escala serà la seu de la quarta edició del concurs 'El millor xuixo del món'.Fins ara el concurs es celebrava a Girona, des d'aquesta edició es farà la població de l'últim guanyador.Com que Pastisseria Juhé va guanyar l'edició de 2023, l'elecció d'enguany es celebrarà a l'Escala.Les inscripcions es poden fer  fins al 8 de març al web a www.xuixo.org, Han de ser establiments amb punt de venda al públic, com pastisseries, fleques o restaurants.En el cas de Pastisseria Juhé guanyar el concurs va servir per donar-se a conèixer i incrementar de manera important les vendes.El jurat valorarà molts aspectes del xuixos presentats a concurs, com l'aspecte, el sabor o el fregit.Agustí Gardella, fa un parell de recomanacions.

El mateix dia 10 de març, entre 9 i dos quarts d'onze del matí, s'hauran de presentar les propostes a l'oficina de turisme de la Plaça de les Escoles.Després es portaran a l'Alfolí de la Sal on es faran les valoracions. Les activitats més populars, en l'entorn de La Platja es faran a partir de les dotze del migdia.

El guanyador s'anunciarà a partir de la una del migdia.S'espera la màxima participació.

La festa del xuixo continuarà l'endemà al Fòrum Gastronòmic de Girona amb un showcooking amb el guanyador del concurs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar