Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes al curs de premonitors

Obertes les inscripcions per a un nou curs de premonitors, per a joves d'entre 14 i 17 anys que vulguin iniciar-se en les activitats de lleure. Al mateix temps, ja han començat els actes previs a la Fira d'Ocupació. El primer, uns sessió del Club de la Feina sobre com fer el currículum vitae.

Aquells joves d'entre 14 i 17 anys que se sentin interessats per les activitats de lleure infantil i juvenil d'estiu, o que hagin pensat en formar-se com a monitors, poden fer un primer pas en aquest camí apuntant-se al curs de premonitors que es celebrarà de dilluns a dimecres de la Setmana Santa. El curs està acotat a 25 places, té un preu de 130€ per inscrit i es farà a la casa Marcel Maillot de l'Estartit. S'ha de fer una preinscripció telemàtica abans del 29 de febrer i un cop confirmada la plaça caldrà fer la inscripció presencial. Els interessats poden trobar la informació detallada i completa a l'Espai Jove l'Esbotzada.Vinculat amb temes d'àmbit ocupacional, aquesta setmana ha tingut lloc el primer dels actes previs a la fira d'ocupació. Ha consistit en una sessió especial del Club de la Feina per explicar com s'ha de fer un currículum vitae eficient i quins són els requisits mínims que ha de complir.

La Fira de l'Ocupació es farà el dimarts 20 de febrer a la Sala Polivalnet en horari de 10 del matí a dues de la tarda. Una iniciativa amb voluntat de posar en contacte persones desocupades o que volen canviar de feina amb empreses que cerquen treballadors.

Una oportunitat i un lloc on un bon currículum és una eina imprescindible per assolir els objectius.

De sessions com la d'ahir encara n'hi ha dues més de convocades per dimecres i divendres de la setmana vinent a la tarda, al Punt Òmnia. I el mateix dia de la Fira de l'Ocupació, una hora abans de l'obertura, es farà un taller sobre com afrontar amb èxit entrevistes ràpides en format Spee dating, a la Sala Polivalent. Anirà a càrrec de la Creu Roja.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar