Publicitat
Publicitat

La gimnàstica rítmica continua creixent

Un dels esports que continua amb un bon estat de salut i que segueix bategant amb força és el Club Rítmica l'Escala. Enguany, són una seixantena de gimnastes i les categories van des de la prebenjamina fins a la juvenil. Hi ha nenes que comencen i d'altres que es consoliden.

El Club Rítmica l'Escala continua creixent, tant en les categories d'iniciació com de competició. Entre aquestes dues modalitats, sumen una seixantena de nenes. Al tapís cada vegada hi ha més nenes i més nivell.

El nou curs ha començat aquest gener i amb el canvi d'any, les gimnastes canvien d'aparell, de nivell o fins i tot passen de competir en conjunt a fer-ho individualment.

Canviar d'aparell a vegades no és fàcil.

Les federades que estan a Copa Catalunya entrenen tres dies a la setmana mentre que les d'iniciació dos. Ja hi ha hagut dues competicions aquest gener, una a Quart i l'altra a Banyoles.

Les pròximes competicions seran a Palamós i a l'Escala, a Palamós el dissabte 17 i a l'Escala, diumenge 18. El pavelló serà escenari d'una fase comarcal.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar