Publicitat
Publicitat

Alternativa creu que l'equip de govern no sap què és fer oposició

Alternativa per l'Escala creu que l'equip de govern municipal no acaba d'entendre quina és la tasca de l'oposició. La formació que les reaccions del govern són exagerades i també que a les actes dels plens s'amaga el que no interessa que hi consti.

El grup Municipal Alternativa per l'Escala creu que l'actual govern de Candidatura de Progrés no té prou arguments per criticar la tasca de l'oposició, sobretot perquè els seus regidors no hi han estat mai.La seva portaveu, Eva Trias, pensa que a l'Escala mai fins ara hi havia hagut una oposició tant potent i unida, cosa que desconcerta el govern.En el mateix sentit creu que les reaccions de l'equip de govern moltes vegades passen per la falta de respecte als regidors de l'oposició.Eva Trias posava per exemple quan va voler fer una rèplica en un ple.

Són declaracions a La Casa de la Vila de Canal 10, on també posava en entredit el contingut de les actes dels plens, tot demanant la instal·lació de videoactes.Es malfia del trasllat a text del continguts als plens, on troba a faltar temes, que creu, incomoden a l'equip de govern.Seria el cas d'una sessió plenària on ella mateixa posava en dubte la legalitat de la taxació de la Casa de Rafel Ramis.

L'entrevista íntegre de La Casa de la Vila es pot trobar a la carta a www.canal10.cat© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar