Publicitat
Publicitat

Demà comença la quarta edició del Taller de Cançons Tradicionals

El Museu de l'Anxova i de la Sal organitza la quarta edició del Taller de Cançons Tradicionals, que començarà demà dijous i s'allargarà fins el 18 d'Abril, en un total de 10 sessions conduïdes per Ramon Manent. El taller recupera l'obra del Cançoner Popular de Catalunya i el Cançoner de l'Escala

Demà donarà el tret de sortida  la que serà ja la quarta edició del Taller de Cançons Tradicionals, organitzat pel Museu de l'Anxova i de la Sal i conduït pel músic Ramon Manent. Un taller que es desenvoluparà en un total de 10 sessions entre el 8 de febrer i el 18 d'abril i que culminarà amb un concert final  a l'Alfolí de la Sal el proper 21 d'abril a les 12h del migdia. 

El taller de cançons tradicionals seguirà amb el descobriment i l'aprenentatge del Cançoner de l'Escala, un recull de peces populars que també forma part del Cançoner Popular de Catalunya, recollides pel matrimoni Gallardo-Matheu i en el cas de l'Escala per la Palmira Jaquetti. L'objectiu principal de les edicions passades i presents d'aquest taller és la de fer viu aquest patrimoni musical.

Enguany, la quarta edició d'aquest taller encara es més especial, ja que fa poques setmanes es va presentar el llibre dedicat precisament a aquest cançoner popular de l'Escala, al mateix temps que es va estrenar també l'exposició dels 100 anys de l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya.

Les inscripcions del taller són gratuïtes i no es requereixen coneixements musicals previs, només les ganes d'apendre, cantar en grup  i passar-s'ho bé.

Els interessats en apuntar-se al taller hauran de trucar al Museu de l'Anxova de la Sal o bé escriure un correu electrònic a museu@lescala.cat. Les 10 sessions programades tindran un horari de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i s'impartiran al Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar