Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala rescindeix el contracte a Marquet i Robert Fernández torna

Marc Colomeda ja no és l'entrenador del segon equip del FC l'Escala. El club li ha rescindit el contracte per discrepàncies amb els jugadors. Una de les notícies sorpresa és que el davanter Robert Fernández, amb aquest canvi al cos tècnic, tornarà a vestir la samarreta escalenca.

És la notícia del dia en l'àmbit esportiu. El FC l'Escala ha rescindit el contracte a Marc Colomeda "Marquet" per discrepàncies amb els jugadors. La capsa de pandora va esclatar quan el davanter Robert Fernández no va jugar a Verges. Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà van saber que el màxim golejador del segon equip havia plegat per no estar d'acord amb l'entrenador en algunes decisions. 

Marquet deixa l'equip a la primera posició del grup 2 de la Quarta Catalana, tot i perdre 3 a 0 a Verges. El tècnic escalenc, en els disset partits que ha dirigit, ha assolit dotze victòries, dos empats i tres derrotes.

El club ha mogut fitxa i ha decidit fer aquest pas. Els entrenadors interins, de moment, seran Salam i Dani Sevillano. Els delegats de l'equip avui tindran una reunió amb el president del club, Josep Costa, per desencallar la situació. Hauran de decidir qui agafa les regnes del filial que va recuperar-se el passat setembre.

També us podem avançar que Robert Fernández tornarà a vestir la samarreta del FC l'Escala, no ho farà aquest cap de setmana perquè l'equip descasarà perquè és Carnaval. El primer partit  després del canvi d'entrenador serà el pròxim diumenge 18 de febrer a casa contra el Sant Miquel de Fluvià.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar