Publicitat
Publicitat

Torna la Santa Gresca del Festival Ítaca a Riells

Triquell, Les que Faltaband i Ryna DJ actuaran a l’Escala per La Santa Gresca. Serà el dissabte 30 de març, a la platja de Riells i amb entrada gratuïta. El concert marca el tret de sortida d'un Festival Ítaca 2024 que encara ha d'anunciar algun cap de cartell.



Triquell, un dels noms més coneguts de la nova fornada de músics que es van donar a conèixer a través del talent show de TV3 Eufòria encapçala el cartell de La Santa Gresca de l'EScala. Repassarà el seu disc de debut  "Entre fluids i el nou EP "Fomo" que acaba de publicar. Una proposta contundent que es mou entre el pop, el rock i la música urbana.Avui s'ha presentat l'edició 2024 de La Santa Gresca, que es celebrarà enguany el dia 30 de març, dissabte de Setmana Santa, a la Platja de Riells, com l'any passat, amb entrada gratuïta. Serà el primer concert del festival Ítaca - Cultura i Acció a l'Empordà, que ja ha activat el compte enrere per a presentar la totalitat de la programació de la seva dotzena edició.

A la presentació d'avui, l'alcalde ha reivindicat l'Escala i espais com Riells com a escenaris d'esdeveniments culturals i festius com el concert de La Santa Gresca.

A La Santa Gresca, Triquell compartirà escenari ambunad e les propostes més festives del moment: "Les que Fataband". Una jove banda de versions formada per vuit noies que ofereixen un espectacle potent i reivindicatiu, amb una posada en escena on es combinen música, dansa i altres alements. "Les que faltaband" ofereixen un repertori carregat de hits, des de ritmes llatins i pot-rock dels vuitanta fins als hits més actuals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar