Publicitat
Publicitat

Portes obertes a l'Institut

L'Institut El Pedró de l'Escala fa jornada de portes obertes pel centenar de famílies d'alumnes que el curs vinent faran el salt de primària a secundària. Responsables de la gestió del centre els han explicat com treballen, els han ensenyat les instal·lacions i els han fet recomanacions, com per exemple, anar a escola ben esmorzats.

De cara al curs vinent, un centenar d'alumnes de les escoles de primària de l'Escala i de municipis propers faran el canvi a l'institut. És un nou centre, nous companys, noves assignatures i professors, és a dir canvis importants.Les portes obertes serveixen perquè les famílies coneguin el projecte escolar i les instal·lacions.Les famílies del nous alumnes han estat rebudes per la directora de l'Institut El Pedró, Maria Rosa Albert, i per part de l'equip directiu, que al gimnàs del centre els hi han donat tota la informació i han resolt dubtes.El curs vinent el centre continuarà al límit de capacitat tot i que hi haurà un grup menys de primer d'ESO.

Durant la xerrada es donaven una sèrie de recomanacions. S'insistia en el fet que els alumnes vagin a l'escola esmorzats i amb un entrepà per l'hora del pati. Molts ho fan sense menjar res i acaben a les 3 de la tarda al mínim de forces. També es demana que per mig matí  no portin pastes , que porten molt de sucre i els excita.El tema de moda, el mòbil a classe, a l'institut de l'Escala està superat.

En els propers dies seran les classes de sisè de primària que es desplaçaran a l'institut per conèixer de primera ma el centre on continuaran la seva vida escolar.A l'institut s'està pendent de l'horari lectiu pel curs vinent, que en cas de canvis s'espera es comuniquin amb anticipació per tal de poder organitzar-se amb temps.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar