Publicitat
Publicitat

La comèdia 'La mare... Quina nit!' aplega una quarantena d'espectadors al CER

L'Associació Artística Encert ha representat l'obra teatral 'La mare... Quina nit!', aquest diumenge al Centre Cultural i Municipal Xavier Vilanova de l'Escala. La peça ha omplert de rialles la sala, on s'han reunit una quarantena d'assistents.

Una dona embarassada i la seva mare capitanegen la trama de l'obra teatral 'La mare... Quina Nit!', d'Assumpta Gonzàlez. La peça, que s'ha pogut veure aquest diumenge a les sis amb motiu del cicle cultural del CER, ha aplegat una quarantena d'espectadors, sota el pretext de la comèdia. En aquesta ocasió, l'Associació Artística Encert de Sabadell ha estat l'encarregada de representar i dirigir la funció, que "vol esdevenir un homenatge a la vellesa".

Sobre l'escenari, han donat vida als personatges un total de 6 actors i actrius d'una l'entitat, que es dedica al teatre amateur, i des de fa anys, ofereix representacions arreu de Catalunya. De fet, 'La mare... Quina Nit!' l'han presentat en onze municipis catalans, ja que segons expliquen els seus integrants, "la ciutadania té ganes d'anar al teatre".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar