Publicitat
Publicitat

Robert Fernández ha plegat perquè no està d'acord amb les decisions del tècnic

El màxim golejador del segon equip del FC l'Escala, Robert Fernández, s'ha desvinculat del club per no estar d'acord amb algunes de les decisions que prenia l'entrenador. Sembla que al jugador no li agrada que el tècnic el canviés al tram final del partit. La baixa de Fernández coincideix amb la lesió de l'altre davanter Martí Montsuñer.

La notícia del cap de setmana del segon equip no ha estat a la gespa, ha estat fora d'ella. I és que el màxim golejador del segon equip, Robert Fernández, ha plegat. Segons el jugador, s'ha desvinculat de l'Escala perquè no estava d'acord amb algunes decisions que prenia l'entrenador.

Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà s'ha posat en contacte amb el tècnic i ens ha explicat que a Fernández no li agradava que el canviés al tram final del partit. El davanter el que volia era jugar tots els enfrontaments i tots els minuts. 

Marquet també ens ha comunicat que el jugador no s'ha posat en contacte amb ell. I un dels responsables del segon equip no sap si Robert Fernández ja tindria ofertes d'altres clubs. Fernández, de moment, no ha demanat la baixa.

Fernández havia jugat setze partits, dels quals quinze en va ser titular, i havia fet onze gols essent el tercer màxim golejador del grup 2 de la Quarta Catalana per sota d'Haimadou del Camallera i Youseff del Mas Mascort de Palafrugell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar