Publicitat
Publicitat

Carnaval 2024: Colla del CER i El Pòsit

A les portes de la gran Rua de Carnaval, el que fem és conèixer una mica millor a les colles locals. Avui parlem amb la colla més viral, la del CER i també amb la colla del Pòsit grup que cada any porta el nom de l'Escala arreu.

 

Així va ser, de l'Escala al món, la colla del CER es va viralitzar l'any passat amb la seva idea 'Que no te salpique' la carrossa dedicada la ruptura Shakira/Piqué. Una proposta simpàtica i senzilla, però que gràcies als dispositius mòbils es va difondre per les xarxes socials convertint-se segurament amb una de les carrosses més internacional de l'edició 2023. Una fita molt difícil de superar aquest any. 

 

De fet, la seva proposta, enguany treballada des del mes d'octubre, no té res a veure amb la presentada el 2023. El CER recupera la línia creativad'edicions anteriors on van disfressar-se de Rei Lleó, Sombrero Loco, Déus d'Egipte o de Zebres. 

 

I aquells que també els agrada fer ruta i portar el nom de l'Escala arreu és la colla del Pòsit. Ells són autors de la carrosa Joc de Trons, La màscara, Narnia, Tribus o La reina de saba. Unes propostes treballades i pensades, per poder desfilar a la rua familiar de l'Escala però també arreu de les comarques Gironines. Unes carrosses i comparses amb segell propi i fetes de molts materials diferents. I aquest any la colla del Pòsit venerarà el déu del sol. Una proposta que de segur no deixar a ningú indiferent i que després de l'Escala visitarà Olot per intentar esgarrapar de nou algun premi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar