Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala empata a Tona i el sènior femení guanya el Claret

El FC l'Escala continua plantant cara a equips que trepitgen les primeres posicions de la taula. Els d'Aday Benítez aquesta vegada han tret un meritori empat del camp del Tona, tercer classificat. L'equip ja fa cinc jornades que no perd. Qui ha perdut són el tennis taula i el bàsquet masculí. I l'única victòria ha estat la del bàsquet femení.

El FC l’Escala esgarrapa un punt important del camp del tercer classificat, el Tona. Primer van ser els osonecs que s'avançaven amb un gol de Guillem Escarrabill que aprofitava un refús de Nacho Ferreti per trencar l'empat a 0 inicial i equilibrava el partit Eric Pimentel amb un gol que rematava al segon pal.

Ja són cinc jornades que l'equip d'Aday Benítez no perd i nou que no trepitja la zona de descens. Les bones notícies hi són perquè a la primera volta, l'equip no va puntuar ni contra el Reus ni contra el Tona i a la segona sí, contra els Reus victòria i contra el Tona, empat.

Pel que fa al segon equip ha perdut al camp del Verges per 3 a 0, un Verges que amb la derrota del Vilamalla a Siurana tanca la jornada a la segona posició a dos punts de l'Escala.

El CTT CER l'Escala ha encaixat la segona derrota a casa de la segona volta. Primer va ser contra l'Hortitec Alzira i aquesta jornada contra l'Alacant, amb idèntic resultat, 1 a 4. Els escalencs no han comptat ni amb Chih-Wei Yeh ni amb Par Gerell. Els palistes titulars eren el japonès Keita Takahasi, que perdia primer contra Diego Lillo i després contra Chan-Hyeok Park; Xavi Peral cedia contra Ibrahim Gündüz i Iker González, primer perdia contra Park per un ajustat 2 a 3 i més tard guanyava a Gündüz per 3 a 0.

En bàsquet, el sènior femení s'ha retrobat amb la victòria a casa contra el Claret A. Les de Toni Espinosa guanyaven 58 a 35 en una jornada en què el Vilablareix ha perdut el primer partit del curs. Les màximes anotadores han estat Júlia Espinosa amb 18 punts, Neus Bermejo i Helena Llobet amb 11 i Sibil·la Leal i Laura Casals amb 7. Laida Martínez estava lesionada.

El sènior masculí, en canvi, ha encadenat la setena derrota consecutiva a casa contra el Banyoles. El resultat: 45 a 72. Els màxims anotadors escalencs han estat Joan Mitjanas amb 11 punts, Edgar Punsola i Lluc Bosch amb 10 i Adrià Usan amb 6.

En tennis, l'equip Absolut perd el primer partit de la temporada contra l'Olot. Derrota ajustada per 2 a 3. Jordi Bras està lesionat. Fa un parell de setmanes es va fer mal a les costelles mentre jugava.

I en atletisme, Estel Pons ha quedat sisena del campionat d'Espanya sub-23 de llançament de pes. La marca que va fer va ser 11,80 metres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar